Choď na obsah Choď na menu

Tottenhams 2-spils sejrsrække og derefter ind i top fire

I 37. runde af Premier League spillede Tottenham hjemme mod Burnley. I første halvleg scorede Kane et straffespark. I anden halvleg skød Ashley Barnes fra lang afstand til den neutrale stolpe. Sun Xingmin missede muligheden. Til sidst var det Kane, der havde en Tottenham Hotspur Fodboldtøj på og scorede et mål til 1-0 for Tottenham på hjemmebane. En smal sejr over Burnley, der midlertidigt overhalede Arsenal med 2 point og brød ind i Champions League igen.

Tottenhams 3-0-sejr over North Londons ærkerival Arsenal i sidste runde afsluttede ikke kun Gunners' 4-kamps sejrsrække, men indsnævrede også forskellen mellem de to sider til 1 point, hvilket fortsatte med at bevare håbet om at vinde fjerdepladsen. Burnley er på kanten af ​​nedrykningsstregen, lige foran Leeds United på målforskel. I denne kamp gik Tottenham-generalerne tungt og var ude af stand til at komme ind i staten i lang tid, og scenen var ret kedelig. Indtil det 44. minut vandt Tottenham et straffespark, fordi Ashley Barnes, der var iført en Burnley billige fodboldtøj, først fejlede håndbolden i straffesparksfeltet. Og Kane scorede straffesparket i det sidste minut af pausetiden, hvilket også var Kanes 16. Premier League-mål i denne sæson.

I denne kamp formåede Tottenhams anden hovedkraft, Sun Xingmin, ikke at fortsætte det gode momentum med at score på hinanden følgende mål. Hvis han vil udligne eller endda overhale Salah, kan han kun se frem til sidste runde, men Tottenham vandt også denne kamp. Burnley hævnede deres nederlag i første ben og indledte samtidig en 2-kamps sejrsrække i Premier League.