Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid vinder, og Salah misser en chance

I finalen i Champions League var kampen mellem Real Madrid og Liverpool den mest ventede kamp. Med det eneste mål i anden halvleg af Vinicius iført en Real Madrid Fodboldtøj, besejrede Real Madrid endelig Liverpool 1-0. Real Madrid vandt Champions League-trofæet med en uovertruffen og kraftfuld oplevelse.

Faktisk scorede Benzema i første halvleg også et mål, men det blev annulleret på grund af offside. Heldigvis fik Real Madrid kontraangreb med succes i anden halvleg, og Valverde skubbede bolden ind i straffesparksfeltet. Det mærkelige er, at bolden ikke fløj mod mål, men rullende tilbage kom Vinicius endelig ud, skubbede let til det halvtomme mål og scorede kampens eneste mål.

Selvom Liverpools angreb er mere dominerende, missede deres skud enten af ​​sig selv eller blev blokeret af Courtois. Salah havde alene 3 chancer, men ingen af ​​dem scorede. I det 82. minut var det også Liverpools bedste chance for at udligne. Salah modtog en lang aflevering fra sin holdkammerat. Han brugte sin teknik til at slippe af med modstanderen. Uventet blev Salahs skud blokeret af Courtois med sin arm. Bundlinie. Efter at have gået glip af denne mulighed var Salah fuldstændig desperat, og da han mødte Courtois, begyndte Salah at tvivle på sit liv.

Real Madrid-spillerne fejrede helt vildt på banen, mens Salah, der var iført en Liverpool Fodboldtøj, græd lydløst alene på sidelinjen. Liverpool havde skabt mange chancer, men Courtois' præstation var uovertruffen. Manden, der blev udnævnt til MVP efter kampen. Målmanden er en defensiv linje, som Liverpool ikke kan bryde. Uden Courtois kan Vinicius' mål alene ikke true Liverpool, så Real Madrid kan med succes vinde mesterskabet, og Courtois er den største bidragyder.