Choď na obsah Choď na menu

Chelsea når finalen 0-2

I FA Cup-semifinalen var der en kamp mellem Chelsea og Crystal Palace. I denne kamp nægtede Chelsea at være ked af det og vandt til sidst kampen. Crystal Palaces Havertz floppede og fejlede et straffespark. Cheek and Mount, de to helte i Chelsea Fodboldtøj, scorede 2 mål på 10 minutter og vandt 2-0. Næste Chelsea skal konkurrere med Liverpool om den endelige titel.

Faktisk spillede Chelsea ikke let. Selvom de to mål var korte i tiden, greb de først muligheden i kampens sidste halve time. Crystal Palaces forsvar er ikke så let at bryde. Heldigvis er Chelsea nu blevet forfremmet tre år i træk. Siden han trænede Chelsea den 21. januar, hjalp Tuchel ikke kun Chelsea med at vinde Champions League, Club World Cup og European Super Cup, men førte også holdet til pokalfinalen for sjette gang.

For bare 50 dage siden mødtes Chelsea og Liverpool i League Cup-finalen. De to hold spillede 0-0 på 120 minutter. Til sidst vandt Liverpool en spændende 11-10 straffesparkskonkurrence. Hvad bliver resultatet af denne kamp? Vi kan kun vente på, at spillet starter. Chelsea har allerede været ude af Champions League, Premier League er også langt bagud, og håbet om at vinde mesterskabet er lille. FA Cuppen er deres eneste håb om at vinde mesterskabet, og det er også sidste gang, de skal spille i billige fodboldtøj, ellers bliver sæsonen tom.