Choď na obsah Choď na menu

Fra 0-1 til 2-1 topper AC Milan igen

I den 34. runde af Serie A-fokuskampen opnåede AC Milan en vending gennem denne kamp, ​​Immobile scorede i første halvleg, Giroud udlignede i anden halvleg, Ibrahimovic assisterede Tonali for lore, AC Milan vendte Lazio 2-1 og overhalede igen Inter Milan, genvandt topplaceringen i Serie A-stillingen.

Kun 2 minutter inde i kampen lavede Milinkovic et indlæg fra højre, Immobile scorede og scorede, og Lazio fik en fantastisk start. Immobile scorede sit 25. Serie A-mål i denne kamp, ​​da han var iført en Lazio Fodboldtøj, 2 mål foran Vlahovic, og sikrede sig topscoreren i Serie A. AC Milan kontrollerede dog initiativet i anden halvleg i egne hænder og opnåede en smuk Fortsæt. Giroud udlignede for AC Milan, og hans bidrag i denne sæson er betydeligt. Der er ingen tvivl om, at AC Milan Fodboldtøj nr. 9 er Girouds bedste repræsentant.

For at kunne lave lore i sidste øjeblik, har AC Milan stadig god styrke. Ibrahimovics assists er meget rettidige, og Tonalis mål er også meget glatte. Den perfekte kombination lavede dette spil. På kort tid tabte Napoli til Empoli 2-3, AC Milan vendte Lazio 2-1, og Serie A-mesterskabssituationen har ændret sig markant igen. AC Milan overhalede også Inter Milan med 74 point og genvandt topplaceringen med en fordel på 2 point.