Choď na obsah Choď na menu

Manchester United taber til Liverpool

I 30. runde af Premier League spillede Manchester United mod Liverpool. Kun 21 minutter inde i kampen havde Liverpool bragt sig foran 2-0 og fik sat scoringen fast i kampens sidste minut. Salah bar sin Liverpool Fodboldtøj og leverede en fantastisk præstation. Han lavede ikke kun en assist, men scorede også selv et mål, hvilket brød pinligheden med 0 mål i 5 kampe i alle turneringer.

Da de to hold mødtes i første runde, tabte Manchester United grueligt 5-0. I dette spil seks måneder senere stod de over for hinanden igen. Desværre kunne Ronaldo ikke bære sin Manchester United Fodboldtøj på grund af hans familieanliggender, men Manchester Uniteds strategi var stadig meget aggressiv. I starten blev der gennemført et pres på højt niveau, men det skyldtes, at presset var for hårdt, hvilket efterlod en kæmpe plads i midten og bagbanen. Liverpool brugte dette hul til at finde en scoringsmulighed. Dias tog Salahs aflevering og skubbede med succes ind i målet.

Liverpools angreb stoppede ikke. Salah brød ud og scorede sine egne meritter. Han scorede også sit 21. mål i Premier League i denne sæson. Salah er også Manchester Uniteds nemesis. Manchester United tabte disse to kampe. Dette afspejler også umodenheden i Rangnicks taktik, og afslører samtidig hans mangler, hvilket giver modstanderen en chance.