Choď na obsah Choď na menu

Manchester City genvinder førstepladsen, Liverpool ryster

36. runde af Premier League endte i en fokuskamp, ​​Manchester City spillede mod Newcastle på hjemmebane. I første halvleg scorede Sterling og Laporte sammen. I anden halvleg scorede Rodri, Foden og Sterling, som stadig var iført Manchester City Fodboldtøj, hver for sig. Manchester City vandt endelig en 5-0 sejr og genvandt topplaceringen. Samtidig fortalte Manchester City til Newcastle, at deres styrke ikke var noget, de kunne bryde.

Efter at være blevet elimineret af Real Madrid i Champions League-semifinalerne står Manchester City tilbage med kun Premier League til at kæmpe om titlen. Oprindeligt var Manchester City mentalt forberedt på at blive overhalet af Liverpool i en mindre kamp. Som et resultat, efter at Liverpool havde uafgjort mod Tottenham, samlede de 83 point med Manchester City og toppede midlertidigt listen med en kamp mere. Manchester City opgav dog ikke sig selv. De vandt let denne sejr, 3 point væk fra deres titelrival Liverpool, og genvandt topplaceringen i Premier League efter kun 21 timer. På nuværende tidspunkt har Manchester City og Liverpool 3 runder tilbage, og Manchester City kan vinde mesterskabet, så længe de har en rekord på 2 sejre og 1 uafgjort.

I denne kamp satte Manchester City en rekord i Premier Leagues 29-årige historie, det vil sige, at de brød Newcastles mål i 27 på hinanden følgende Premier League-kampe, hvilket skabte den længste scoringsrekord i træk for et hold mod den samme modstander. Som ejer af Manchester Citys nr. 7 billige fodboldtøj scorede Sterling karrierens 108. mål i Premier League og steg til 27. pladsen på Premier Leagues målscorerliste gennem alle tider. Derudover har Sterling scoret 84 mål under Guardiola og overgået Aguero til at blive den spiller med flest mål i Premier League under Guardiola. Dernæst, hvem der får det sidste grin mellem Manchester City og Liverpool, er endnu uvist.