Choď na obsah Choď na menu

Roma vinder nøglekamp

En kamp i den anden del af Europa League-semifinalen begynder, med Roma hjemme mod Leicester City. Dette er et spil om, hvem der kan gå videre til finalen, og begge sider er forpligtet til at gøre deres bedste. Og Mourinho har åbenbart mere erfaring i knockout-spil, og han kan tilrettelægge taktikken mere roligt. Som et resultat var Mourinho endnu en gang vinderen. Han førte Roma til en 1-0-sejr og eliminerede Rodgers' Leicester City med en samlet score på 2-1 for at nå Europa League-finalen.

I denne kamp udnyttede Roma deres hjemmebanefordel og startede meget aggressivt og skabte trusler gentagne gange, og målet kom hurtigt og brød porten til Leicester City i det 10. minut. I sådan en knockout-fase, når Mourinhos hold tager føringen i scoringen, bliver det ekstremt svært for modstanderen at kontraangreb. Herefter havde Zaniolo, der stadig var iført AS Roma Fodboldtøj, en rigtig god chance, men hans skud i straffesparksfeltet blev blokeret. Roma formåede dog stadig ikke at lade Leicester City få succes og førte første halvleg med et point.

Leicester tog flere risici uden at score, mens Roma blev konservative, og de behøvede kun at holde fast i deres fordel for at vinde. Selvom Leicester City havde flere skudmuligheder, formåede de ikke at omsætte dem til mål til sidst, og slutresultatet ændrede sig ikke over tid. Leicester City blev elimineret, og de ville ikke længere ses iført Leicester City Fodboldtøj. Fortsæt spillet. Lorenzo Pellegrini scorede kampens højeste score, men formåede ikke at score tre skud. Heldigvis var han meget aktiv i den offensive ende og sendte mange nøgleafleveringer. Deres indsats gjorde det også muligt for romaerne at komme videre. Vil være tilstrækkeligt.