Choď na obsah Choď na menu

Atletico Madrid er heldige at låse fast i Champions League-kvalifikationen

Som La Liga-mester i sidste sæson har Atletico Madrids præstation i denne sæson skuffet fans. Heldigvis besejrede Atletico Madrid Real Madrid, som ikke havde alle hovedspillerne i sidste runde, hvilket tillod dem midlertidigt at indtage fjerdepladsen. I 36. runde af La Liga udfordrede Atletico Madrid Elche på udebane. Atletico Madrid håbede selvfølgelig på at besejre modstanderen for at låse sin plads i Champions League. Faktisk, som de ønskede, med Cunha og De Paul iført Atlético Madrid Fodboldtøj og scorede et mål hver i kampen, slog Atletico Elche 2-0 og låste pladsen i næste sæsons Champions League to runder før tidsplanen.

Som Atletico Madrids nye spillere bar Cunha og De Paul holdets offensive banner i denne kampagne. Cunha tog føringen med at bryde dødvandet på banen i det 29. minut af første halvleg, og Griezmann i anden halvleg. I tilfælde af at få en enhåndsbold vendt mod målmanden, valgte han stadig at passere sine holdkammerater uselvisk, hvilket tillod DePaul at forsegle sejren. Og Griezmann, der leverede en assist, blev også kåret som kampens bedste spiller.

Griezmann kan siges at være en meget god offensiv spiller, men da han var iført FC Barcelona Fodboldtøj, var hans tilstand allerede faldet markant, og nu har han mistet årets stil. Efter afslutningen af ​​denne sæson, Griezmann Lejekontrakten mellem Mann og Atletico Madrid udløber også. Hvis det stadig er i denne tilstand, vil det være svært for Griezmann at blive favoriseret af holdet. Desuden starter Qatar World Cup 2022 i år, og Griezmann vil ikke forbedre sig. , vil ikke kunne se ham i VM i en Frankrig Fodboldtøj.