Choď na obsah Choď na menu

Manchester United nye hjælpemiddel

I denne runde af Premier League vandt Manchester United 1-0 hjemme til West Ham, hvilket er en overkommelig sejr. Selvom der kun var 1 mål, og scenen i anden halvleg var lidt passiv, med 3 point, var Ten Hag nok til at forklare fansene på scenen, at Manchester United var i stand til at besejre modstanderen i denne kamp, ​​og i hvert fald 3 personer var holdets helte.

Rashford, der scorede et hovedstød, er utvivlsomt den første, og De Gea, der lavede på hinanden følgende nøgleredninger i anden halvleg, ydede også store bidrag. Uden hans adskillige mirakuløse redninger kunne Manchester United højst opnå 1 point, bortset fra, Derudover er der en anden person, der skal nævnes. Han er Eriksen iført Manchester United Fodboldtøj nr. 14. Hans præstation er meget imponerende. Han har 2 afleveringer for sig selv for at bryde den kedelige situation. Ved en lejlighed omringede tre modstandere ham i form af en "nål", der forsøgte at blokere hans leveringsvinkel. Uventet valgte Eriksen direkte en aflevering ind i straffesparksfeltet, før bolden ramte jorden, og til sidst assisterede Rashford til at score. Eriksson var rolig over for fare, og stolede på sine fremragende boldfærdigheder og slog endelig sin modstander.

Denne nye hjælp fra sommervinduet visumfri er virkelig det værd. Først troede alle, at han højst ville komme til Manchester United som erstatning for Fernandes, men han blev forvandlet til en defensiv midtbanespiller af Ten Hag. Nu er han igen og igen. Med sin aflevering skabte han chancer for sine holdkammerater, og hver gang han lavede et drab, beviste Eriksen over for Ten Hag, hvor den rigtige beslutning at spille som defensiv midtbanespiller var. Fernandes fik et gult kort inden slutningen, så han kan ikke spille i sin billige fodboldtøj, men Manchester United har stadig Eriksen, han kan til enhver tid spille på den angribende midtbaneposition.