Choď na obsah Choď na menu

Italien første sejr

I Europa League indledte Italien en dyst med Ungarn på hjemmebane. Dette er deres svageste modstander i denne måned. Som et resultat vandt Italien endelig sin første sejr i denne kamp. I første halvleg scorede Barrera, iført en Italien Fodboldtøj, og Lorenzo Pellegrini hver et mål. I anden halvleg lavede det italienske hold sit eget mål og besejrede til sidst Ungarn 2-1, hvilket afsluttede pinligheden ved to kampe uden sejr. scene.

I den sidste kamp mod Tyskland tog Pellegrini føringen, men nu hjælper han Italien med at udvide sin fordel ved at score 2 mål i 2 kampe, og hans tilstand er ret sprængfyldt. I slutningen af ​​halvlegen røg Italien ud med en fordel på 2-0. Kort efter starten af ​​anden halvleg sparkede Gianluca Mancini dog ved et uheld ind i sin egen port, og Donnarumma, iført en målmands billige fodboldtøj, havde ikke noget valg denne gang, og Italien blev trukket tilbage. Heldigvis lukkede det italienske hold ikke flere mål ind efter det, ellers ville de være blevet skældt ud.

Den nat fik Mancini endelig en chance for at trække vejret. Hvis han ikke kan vinde denne kamp, ​​er hans trænerposition måske ikke så stabil. Fakta har bevist, at Mancini stoler på Roma-spillerne uden fejl. Disse fire spilleres præstation i denne kampagne er bemærkelsesværdig. Blandt dem assisterede Spinazzola Barrera med et langskud i det 30. minut, hvilket brød dødvandet for det italienske hold. Og Roma-kaptajn Pellegrini scorede et nøglemål for at hjælpe holdet med at sikre sejren. Det ser ud til, at Italien stadig har en stor chance for at vinde.