Choď na obsah Choď na menu

Liverpool slog Manchester United

6. 3. 2023

I de længe ventede 26 runder af Premier Leagues dobbeltrøde møde spillede Red Army Liverpool mod de røde djævle Manchester United. Det, der skulle være en es-vs-acce-kamp, viste sig at være iøjnefaldende. Gakpo, Nunez og Salah, som var iført Liverpool Fodboldtøj, scorede to gange. Til sidst scorede Liverpool til 7-0 mod Manchester United. Det siges, at den sidste kamp var Liverpool 7-1 Manchester United i 1895. Dette er den største scoring i Double Red Clubs historie. Det var også den værste kamp, Manchester United tabte.

Denne kamp er uden tvivl en kæmpe overraskelse for de fans, der er iført billige fodboldtøj for at heppe på Liverpool-holdet. Du skal vide, at det er meget svært at score et mål i en fodboldkamp, og det kræver samarbejde fra spillerne at score et mål. Efter at Liverpool havde scoret et mål i første halvleg, steg deres moral, og de gik amok i anden halvleg og scorede det ene mål efter det andet, og fansene på banen gik amok og jublede på Liverpool.

Efter at have tabt til Real Madrid 2-5 i første runde af Champions League, slog Liverpool sig ned for at omgruppere og forberede sig til kampen. Den store sejr i denne kamp markerede Liverpools stærke tilbagevenden og en eksplosion af holdets tilstand. Ser frem til Liverpools mere spændende kamp efter omgruppering.